Amb ells va començar tot

Com obtenir una rendibilitat raonable?

Avui dia és difícil aconseguir una rendibilitat raonable per als nostres estalvis a causa dels baixos tipus d’interès. Aquesta és la mateixa realitat a la qual s’enfrontaven els meus fills fa uns tres anys. La meva filla començava a tenir uns estalvis i anàvem de banc en banc, a la recerca del “Dipòsit” ideal. En aquells moments, la meva activitat com a inversor privat havia augmentat exponencialment i vaig decidir començar a invertir per ella, amb la mateixa filosofia amb la qual jo invertia: dissenyar un pla d’inversió a llarg termini.

Inversió directa, inversió indexada i diversificació

En aquells moments, la cartera que jo treballava estava orientada a la inversió en empreses amb alt potencial. I així vaig començar amb la de la meva filla, però aviat em vaig adonar que no era la fórmula encertada per a ella, entre altres coses perquè amb l’import a invertir no s’aconseguia una diversificació òptima. I així va ser com va començar tot. Vaig començar a construir una cartera diversificada d’ETFs, eminentment passiva, i aviat em vaig adonar que era una excel·lent fórmula d’inversió. Llavors vaig descobrir que una cosa semblant a aquesta fórmula era el que s’utilitzava per al que es començava a definir com Robo Advisor (o gestor automatizat de carteres, definició en aquells moments despectiva).

Inversió directa, inversió indexada i diversificació

En aquells moments, la cartera que jo treballava estava orientada a la inversió en empreses amb alt potencial. I així vaig començar amb la de la meva filla, però aviat em vaig adonar que no era la fórmula encertada per a ella, entre altres coses perquè amb l’import a invertir no s’aconseguia una diversificació òptima. I així va ser com va començar tot. Vaig començar a construir una cartera diversificada d’ETFs, eminentment passiva, i aviat em vaig adonar que era una excel·lent fórmula d’inversió. Llavors vaig descobrir que una cosa semblant a aquesta fórmula era el que s’usava per al que es començava a definir com Robo Advisor (o gestor automatizat de carteres, definició en aquells moments despectiva).

Amb ells va començar tot

I així va ser com va començar tot, l’embrió del qual avui és inbestMe. Aquella recerca d’una solució per als meus fills, els meus familiars i amics, és el que ha fet que avui des d’inbestMe puguem oferir diverses alternatives d’inversió, des d’un import molt baix, amb total independència i transparència.

A la cartera de la meva filla, que va anar evolucionant a mesura que aprenia i s’incorporaven experts al projecte, li va seguir la del meu fill, i la d’altres familiars i amics que ara tenen una alternativa eficient i de baix cost per als seus estalvis.

Als meus fills no els hi va gens malament, només cal veure les seves carteres, que acumulen una molt raonable rendibilitat, tot i els meus errors inicials.

La missió d’inbestMe està íntimament lligada a aquesta història. La mateixa determinació i motivació que ens va impulsar en aquell moment a buscar una solució per a ells, és la que ens continua impulsant a posar eficients solucions d’inversió a baix cost, a disposició de milers d’estalviadors i inversors, que busquen alternatives millors per als seus estalvis.

Comparteix aquest article:
LinkedIn
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp