Servei de consultes i assessorament fiscal APttCB

Des del passat mes de maig inbestMe pot oferir, als clients que ho desitgin, un servei de consultes i assessorament fiscal relacionat amb les seves inversions. Això és possible gràcies a un acord que hem signat amb l’Associació Professional de tècnics tributaris de Catalunya i Balears (APttCB), entitat que agrupa més de 900 professionals i despatxos especialitzats en fiscalitat, amb àmplia experiència i presència en tota Espanya.

Els clients d’inbestMe que així ho desitgin podran contactar amb el professional que tinguin més proper i contractar els seus serveis per a resoldre qualsevol consulta relacionada amb la fiscalitat derivada de les seves activitats amb inbestMe. El professional tècnic tributari aplicarà la tarifa que cregui convenient segons la consulta i/o servei.

Aquest servei es realitzarà sempre amb la garantia i atenció personalitzada que els ofereix inbestMe qui continuarà supervisant i atenent qualsevol dubte que pugui sorgir.

La implantació territorial i l’especialització fiscal de l’APttCB ens permet reforçar el nostre servei integral i personalitzat cap als nostres clients en aspectes com els fons, traspassos de fons, inversions, i documentació i declaracions tributàries anuals.

Al mateix temps, aquest acord permet als professionals i despatxos associats a l’APttCB tenir coneixement més directe dels serveis que ofereix inbestMe i de tots els seus avantatges respecte a opcions més tradicionals: costos més baixos, major diversificació, més rendibilitat i més personalització.

Sens dubte, aquest acord de col·laboració pot reforçar les activitats i ofertes de serveis del col·lectiu de tècnics tributaris socis de l’APttCB, i també pot fomentar el coneixement d’inbestMe entre els seus propis clients, siguin particulars o empreses. En definitiva els membres de l’APttCB podran disposar de coneixement especialitzat sobre les últimes tecnologies fintech (finances tecnològiques) amb l’atenció i l’assessorament personalitzat que sigui necessari per part de l’equip de professionals d’inbestMe.

En aquest sentit, a més, l’equip d’inbestMe realitzarà sessions informatives en les diferents seus territorials de l’APttCB per informar amb més detall sobre les característiques de la seva activitat i atendre a tots aquells professionals i clients que desitgin més informació. Tant per als clients d’inbestMe com per als associats i clients de la APttCB aquesta col·laboració amplia els serveis i assessorament que se’ls ofereixen.

Comparteix aquest article:
LinkedIn
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp