On invertir avui? Opcions més rendibles

Obtenir la màxima rendibilitat és el principal objectiu de qualsevol inversió. No obstant això, aquesta màxima, tan fàcil de dir, en realitat és molt difícil d’aconseguir. Cal tenir en compte nombroses variables i les característiques de la inversió i de l’inversor per a aconseguir aquest propòsit ambiciós. Tanmateix, existeixen una sèrie d’alternatives rendibles per a on invertir avui mateix. A continuació, t’expliquem algunes de les alternatives més interessants.

Les opcions més rendibles on invertir avui

Cal tenir en compte que tota inversió amb una certa rendibilitat porta implícit un cert risc. Per això, les opcions més rendibles per a invertir solen ser, en general, aquelles per les quals els inversors assumeixen un risc i volatilitat.

Crowdlending

El crowdlending, o préstec entre particulars, és una alternativa d’inversió en la qual no intervenen intermediaris financers pròpiament dits. De fet, en ells, actues com a prestador, en el sentit que cedeixes la teva capital a un prestatari durant un termini determinat i est, a canvi, paga un interès per ell, que serà la rendibilitat del producte.

La seva rendibilitat s’ha situat per sobre de la bossa en molts moments dels últims anys. La seva popularitat ha anat en augment, gràcies a les seves especials característiques, la qual cosa ha fet que el crowdlending continuï sent, avui dia, una de les opcions més rendibles.

FI CAT

Capital inmobiliari

L’habitatge, i en general qualsevol mena de propietat immobiliària, continua considerant-se un actiu refugi i una de les inversions més rendibles avui dia. És un dels actius més atractius per a molts inversors, i més a Espanya, que ha estat tradicionalment un país de propietaris.

I és que la rendibilitat del lloguer dels immobles se situa en cotes pròximes al 7% segons informació facilitada pel portal Pisos.com. Un rendiment que se situa per sobre de qualsevol altre actiu anàleg.

Fons indexats

Els fons indexats són aquells que repliquen índexs borsaris, com el S&P 500 o el Nasdaq. I això, en ple 2022, és sinònim de rendibilitat. A tot això se li afegeix una variable més: els seus baixos costos. Aquests permeten obtenir una rendibilitat addicional per la inversió.

I si a això se li suma una estratègia com Dollar Costing Average (DCA) a llarg termini, el risc es mitiga de manera significativa, per la qual cosa és una excel·lent opció per a invertir i obtenir la rendibilitat més gran.

Robo Advisors

Els gestors automatitzats d’inversions, més coneguts com a Robo Advisors, és una de les últimes opcions per a obtenir la màxima rendibilitat. Són aplicacions que realitzen tota la gestió de la inversió de manera automàtica, incloent-hi la selecció d’actius, la seva assignació i el re-balanceig, entre moltes altres accions.

Els robo advisors funcionen de manera tal que l’usuari només ha de definir el seu perfil i el gestor automatitzat farà la resta de les tasques per tu. Normalment, aquest tipus de productes permeten obtenir una notable rendibilitat, mitigant el risc en la mesura que sigui possible, especialment si s’inverteix a llarg termini.

ETFs CAT

Criptomonedes

A pesar que són un actiu financer relativament recent, les criptomonedes han adquirit una inusitada i fulgurant popularitat. Des de la creació de Bitcoin allà per 2009, l’univers cripto no ha parat de créixer, apareixent altres conceptes com NFT (No Fungible Tokens) o els coneguts com a smart contracts que, a la calor del blockchain i d’aquestes criptomonedes, han augmentat les opcions d’inversió.

Existeixen cada vegada més criptomonedes en les quals invertir (incloent-hi les memecoins), però és difícil saber quina serà la pròxima moneda digital amb una tendència ascendent. En qualsevol cas, és una inversió que avui dia té una elevada volatilitat i fins a un cert punt suposa un risc per a l’inversor.

Borsa

La inversió en borsa ha estat, tradicionalment, una de les estratègies preferides de renda variable dels estalviadors i inversors espanyols. I, en els últims anys, també una de les més rendibles. Algunes opcions, com les empreses tecnològiques o algunes empreses de gestió de recursos estratègics, han mostrat un millor comportament que unes altres.

No obstant això, malgrat el creixement dels últims deu anys en alguns índexs de borsa, ningú sap què ocorrerà en el futur. El canvi de direcció en les polítiques monetàries dels principals bancs centrals del món fa pensar que la renda variable, i més concretament la borsa, serà la gran damnificada.

Inverteix amb inbestMe per a obtenir la màxima rendibilitat

Amb inbestMe podràs invertir els teus diners amb més rendibilitat i menys comissions en una àmplia gamma de productes seleccionats per a cada perfil d’inversió. Fins a un 75% d’estalvi en comissions amb els nostres Fons Indexats, Plans de Pensions o ETFs. Si vols saber on invertir avui inbestMe és la solució.

Todos los servicios - CAT

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Post comment