Nova portada del panell de client

Avui us presentem una novetat en el panell de client de l’aplicació d’inbestMe. Si accedeixes al teu compte veuràs que hem redissenyat la portada després que molts dels nostres clients ens van sol·licitar aquestes funcionalitats.

Vols conèixer-les una a una? Allà anem!

Nou total dels teus comptes

Ara podràs veure el total dels teus comptes tant en Euros (€) com en Dòlars ($), si és que disposes comptes en totes dues divises, en la part superior del teu compte.

Així mateix, també podràs seleccionar els titulars per a veure el total per titular de compte i els comptes associats a cada grup de titularitat.

Nova disposició dels teus comptes

A partir d’ara veuràs els teus comptes agrupats segons el titular d’aquestes, en el cas que tinguis més d’un titular en alguna d’elles.

Hem fet més clar l’accés per a entrar dins de cada compte

Per a entrar i veure la informació de cada compte n’hi ha prou amb fer clic en qualsevol zona de la targeta que resumeix cada compte.

Hem afegit un botó blau amb “Veure més” per a fer més visible que des d’aquí s’accedeix a veure tots els detalls, operativa, posicions, moviments i molt més de cada compte.

Teníem consultes sobre com accedir a aquesta informació perquè alguns usuaris no veien clarament que accedint aquí s’expandeix la informació de cada compte.

Últimes notícies del Blog en la teva portada

Vols mantenir-te més al dia de la situació dels mercats financers i les novetats de inbestMe? Ara ho tindràs més fàcil amb un accés directe al blog en el menú de navegació, així com als últims articles publicats en la portada de la versió per a escriptori.

Podràs continuar accedint al nostre blog seguint-nos en les xarxes socials o en https://www.inbestme.com/blog

Todos los servicios - CAT

Accés directe a convidar els teus amics

Encara no has convidat als teus amics a inbestMe? Ara ho tindràs més fàcil gràcies a l’accés directe que hem posat en la portada del teu compte.

Obrir un nou compte, ara més fàcil

Crear un nou compte és molt més fàcil des de la mateixa portada. Crea un nou compte segons el tipus de producte (Fons Indexats, ETF i Plans de Pensions) o bé segons la titularitat d’aquesta (Personal, Compartida, Menors, Empresa).

Traspassa els teus fons/plans de pensions o sol·licita una anàlisi de les teves inversions en una altra institució financera amb el nostre Comitè d’Inversió

Per a facilitar encara més el traspàs de fons o pla de pensions als teus comptes d’inbestMe hem habilitat tres accessos directes per a facilitar al màxim el procés.

Tens dubtes o consultes?

Ara t’ho posem més fàcil. Pots accedir des de la icona a dalt a la dreta a la secció de preguntes freqüents.

Aquí trobaràs respostes a la majoria dels teus dubtes. També trobaràs enllaços per a accedir a l’equip d’atenció al client, sigui per xat, email o telèfon.

Què et semblen les novetats? Esperem que ens continueu enviant els vostres comentaris i suggeriments de millores perquè els nostres equips puguin incorporar totes les funcionalitats. Accedeix al teu compte inbestMe per a veure les novetats! Explica’ns en els comentaris què et semblen i quines altres funcionalitats t’agradaria incorporar. El nostre equip de desenvolupament continua treballant en noves millores i ens encantaria incloure poder considerar els teus suggeriments.

Així mateix, recentment hem creat un nou canal de comunicació, el nostre nou canal de Telegram. Connecta’t per a estar al dia de les nostres novetats.

FI CAT

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Post comment