Millores en els gràfics d’inbestMe

En inbestMe, la preocupació per proporcionar la millor interfície i experiència al nostre usuari és constant. Aquest article presenta les últimes millores d’inbestMe en la interfície d’usuari.

En els últims mesos, inbestme va fer diverses millores en aquesta direcció:

Racionalització de colors

Convé recordar que per als nostres clients comença a ser habitual que tinguin múltiples comptes (a vegades amb diferents objectius/perfils) amb diferents estils d’inversió.

La primera millora ha estat buscar una certa racionalització dels colors que usem tal com es pot veure en aquesta taula.

Racionalització de colors

Sota aquesta racionalització, cada estil o tipus de compte té una gamma de colors diferent perquè de manera intuïtiva l’usuari pugui diferenciar-la. Per exemple, el color blau s’ha reservat per a les carteres amb indexació estàndard i el color verd s’ha reservat per a les carteres ISR.

També s’ha buscat una racionalització en els colors per als Benchmarks. Sense entrar molt detalladament, els colors grisos s’han reservat per als Benchmarks de “baix risc” (bons, IPC o mixtos) i els colors vermells quan la proporció de renda variable augmenta.

Gràfics més atractius: l’estil té color

Hem fet un esforç perquè els gràfics, a part que reflecteixin que compte estem visualitzant a través del color després de la racionalització ja comentada, també millorin en la seva visibilitat.

Això és visible en el gràfic que mostra la rendibilitat en percentatge, on el color ja ajuda a diferenciar l’estil d’inversió que té el compte.

La nova gamma de colors ajuda a visualitzar quin tipus de gestió té la cartera

Addicionalment, el gràfic s’ha emplenat del color que li correspon amb un atractiu ombrejat.

Nueva llamada a la acción

Plusvàlua en el gràfic

L’aplicació dels nous colors també es pot observar en el gràfic que mostra l’evolució del valor del compte:

Incorporació de la plusvàlua en el tooltip del gràfic

Recordem que en aquest gràfic es mostren conjuntament el valor actual del compte (línia sòlida) i el valor net dipositat en el compte, ara en una línia discontínua del mateix col·locar. Addicionalment, ara s’ha afegit per a cada punt, la plusvàlua (la diferència entre aquests dos valors) que es pot observar en l’exemple de més amunt en verd. En cas d’una minusvalidesa apareixeria en vermell.

Altres gràfics

Alguns d’aquests canvis són també visibles en els gràfics de les rendibilitats històriques de les nostres carteres en la nostra web o els gràfics que es mostren en el procés d’alta.

L’equip continua treballant en altres millores. Si tens algun suggeriment pots deixar aquí mateix el teu comentari.

Esperem que aquests canvis us agradin.

Nueva llamada a la acción

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Post comment