Llibres recomanats

 

“No conec cap persona intel·ligent que no estigui llegint constantment”

La lectura en qualsevol disciplina és imprescindible per créixer intel·lectualment o com a persones. Avui dia, és gratificant veure la gran quantitat d’informació disponible que té qualsevol lector per augmentar la seva cultura financera. Nosaltres personalment dediquem molt temps a aquest menester, llegint articles especialitzats, informes d’empreses, recomanacions d’analistes, llibres o blogs.

Una de les lectures més gratificants va ser, i encara ho és, el llegir llibres de grans autors que ens inspiren i transmeten els seus coneixements. El món de la inversió evoluciona constantment, sorgeixen noves estratègies i sistemes. Estar al dia i provar aquestes novetats estratègiques i sistemes nous, és una de les nostres tasques constants.

 

Poden veure en aquesta llista alguns dels llibres que considerem imprescindibles per seguir creixent com a inversors. Els links, són de la seva versió original en anglès. Per al lector amb un bon anglès no tindrà cap problema en seguir-los ja que en general (amb algunes excepcions) estan pensats per a qualsevol lector. Per al lector que no domini aquest idioma és una excel·lent ocasió per aprendre-o millorar-lo. Avui dia, la lectura en tauletes digitals ens permet veure definicions o traduccions al moment que faciliten el procés i l’aprenentatge de l’idioma o definicions.

Alguns d’ells tenen versions en altres idiomes. No hem inclòs links a altres idiomes ja que preferim només recomanar els llibres que hem realment llegit i ho fem sempre en la seva versió original.

Us animem a llegir tant com pogueu, és la millor manera d’obtenir la independència financera, i sinó recordar la cita de Charlie Munger (mà dreta de Warren Buffett) “No conec cap persona intel·ligent que no estigui llegint constantment”.

L’ordre és intencionat i pot ser una bona aproximació per al lector que vulgui iniciar-se al món de la inversió.

“A Random Walk Down Wall Street” Malkiel Burton G.

“The One-Page Financial Pla” Richards, Carl

“Unconventional Success” Swensen, David F.

“Beating The Street” Lynch, Peter

“Warren Buffett Letters” Berkshire Hathaway Letters Shareholders (Cartes de Warren Buffett als seus accionistes)

“The Little Book That Still Beats The Market” Greenblatt, Joel

“The New Buffettology; The Proven Techniques For Investing successfully in Changing Markets That Have Made Warren Buffett the World ‘s Most Famous Investor” Buffett, Mary

“The Intelligent Investor” Graham, Benjamin

“The Little Book On Valuation” Damodaran, Aswath

“Behavioral Portfolio Management: how successful investors màster their emotions and build superior portafolis” C. Thomas Howard.

Altres llibres que ens han agradat:

“A Man for All Markets: From Las Vegas to Wall Street, How I Beat the Dealer and the Market” Edward O. Thorp

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comparteix aquest article:
LinkedIn
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp