Invertir en borsa a llarg termini: els 6 millors consells

Una forma intel·ligent de poder assegurar-se un futur millor és invertir en borsa a llarg termini. No obstant això, no creguis que amb qualsevol inversió a llarg termini tens l’èxit garantit i és per això que et trobes llegint això.

En aquest article et mostrarem els millors consells perquè puguis invertir en borsa a llarg termini i serveis un gran rendiment als teus diners.

Per a poder invertir en borsa a llarg termini bé, marca’t un horitzó temporal

Una de les claus per a invertir en borsa a llarg termini és tenir clar l’horitzó temporal. En aquest cas no importa el tipus d’inversió que anem a dur a terme, l’horitzó temporal és fonamental.

D’aquesta manera hem de pensar perquè realment volem fer aquesta inversió. Per exemple, podem tenir al cap pagar els estudis dels nostres fills, comprar-nos un vehicle nou o dur a terme un viatge.

Si tenim clar el propòsit de la inversió, resultarà molt més senzill tenir clar, aspectes com els diners o el termini. A més, podem gestionar molt millor el risc.

Mantingues el teu poder adquisitiu

Un dels aspectes que has de tenir en compte quan inverteixes a llarg termini és la inflació. Algunes persones pensen equivocadament que, si a l’hora de retirar diners, retiren una quantitat major que la invertida, han guanyat diners.

Això no és necessàriament així. La inflació provoca que els teus diners valgui menys, per la qual cosa, si la quantitat que has aconseguit és relativament baixa, és a dir, si es troba per sota del nivell d’inflació, hauràs perdut diners.

La solució perquè això no succeeixi és tractar de batre aquesta inflació. Si busques invertir a llarg termini no n’hi ha prou amb mantenir els diners. És necessari aconseguir, com a mínim, un rendiment superior a la inflació.

Todos los servicios - CAT

Considera el panorama mundial

La pandèmia ha canviat la mentalitat de moltes persones a l’hora d’invertir. Conèixer la situació actual i tractar d’avançar-se una mica al futur és fonamental a l’hora d’invertir en borsa a llarg termini.

Sempre succeeix algun fenomen que altera els mercats. Quan sembla que ja el mercat s’ha estabilitzat mentre la pandèmia dona els seus últims espertenecs, ara segur que has sentit parlar de l’economia de guerra.

És complicat preveure que pot passar en el futur, però si que tenim la informació del passat per a afrontar-lo. Disposar d’informació sempre ha estat d’una gran ajuda a l’hora d’invertir i el mateix succeeix amb el llarg termini.

Estudia el mercat i cerca el millor moment per a invertir. No tinguis pressa, tracta d’analitzar la situació i valora totes les opcions. Una inversió a llarg termini no és una inversió que es pugui retirar, així com així, per la qual cosa és crucial estudiar-la amb deteniment.

Invertir en borsa a llarg termini, diversifica les teves inversions

Una forma intel·ligent de poder afrontar la incertesa de la qual hem parlat en l’apartat anterior és diversificar les inversions.

Aquesta és una de les formes més segures d’invertir. Evidentment, és probable que obtinguis menys benefici, però també és més fàcil no tenir pèrdues. Procura diversificar els teus valors i si tries invertir en un més arriscat, tracta de fer-ho també en un més conservador per a poder compensar les possibles pèrdues.

FI CAT

Tria productes interessants

A l’hora d’invertir en borsa a llarg termini és fonamental triar un producte interessant. Si tindràs invertit durant un llarg període de temps, és crucial que el producte sigui bo per a així poder aconseguir el màxim rendiment.

Des d’aquí et recomanem tres instruments financers en els quals a més inbestMe et pot ajudar, els fons indexats, els ETF i els plans de pensions.

Un dels principals avantatges dels fons indexats és que les comissions són realment baixes. A més, amb els fons indexats pots despreocupar-te per complet d’invertir en valors individuals, ja que ho faràs en un conjunt d’ells.

Per part seva, els ETFs també et resultaran d’allò més interessant per les seves baixes comissions si ho comparem amb un fons d’inversió tradicional. Aquestes baixes comissions es deuen al fet que es tracta d’un producte financer la gestió del qual és molt més senzilla on a més ofereixen un gran rendiment a llarg termini.

D’altra banda, els plans d’inversions són l’eina perfecta per a afrontar un futur amb una major tranquil·litat. Avui dia, on cada vegada es troba més qüestionat el futur de la pensió pública, comptar amb un pla de pensions és una garantia de seguretat.

Mai et desentenguis de la teva inversió

Finalment, mai et desentenguis de la teva inversió. A pesar que es tracti d’una estratègia a llarg termini on no podràs disposar d’aquests diners en alguns anys, és important mirar com està funcionant de tant en tant.

D’aquesta manera, si hi hagués algun canvi sobtat en l’esdevenir de la mateixa inversió, podràs reaccionar a temps evitant que succeeixi qualsevol mena de desastre.

També és possible que les coses vagin molt millor de l’esperat al principi i puguis replantejar-te una altra classe d’estratègies.

Confia en els millors professionals per a invertir en borsa a llarg termini

Finalment, part de l’èxit de qualsevol inversió és saber-se relacionar amb aquells que més saben. Des d’aquí t’animem que contactis amb inbestMe perquè et puguin ajudar amb les teves inversions a llarg termini.

En inbestMe compten amb un gran equip professional a la seva esquena amb una gran experiència, la qual cosa suposa una garantia d’èxit en les teves inversions a llarg termini. Podràs consultar tota classe de dubtes i rebre tota classe de consells. Al final la decisió en la qual invertir és teva, però sempre hauries de valorar l’opinió dels experts.

Invertir i guanyar diners a llarg termini és senzill si saps com fer-ho. Planifica les teves inversions amb criteri i aconseguiràs que els teus diners es torni molt més productiu.

ETFs CAT

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Post comment