Inverteix com un expert, sense necessitat de ser-ho

L’inversor mitjà perd, almenys, més d’un 3% respecte la rendibilitat que ofereixen els mercats *. Per què?

Warren Buffett, reconegut inversor i un dels homes més rics del món, coneix el motiu: la majoria d’inversors vol enriquir-ràpid i no entén que les inversions maduren a llarg termini. A més, es deixen vèncer per les seves emocions cometent errors al decidir on i quan invertir.

Sent conscient d’això Warren Buffett va recomanar a la seva esposa que, quan ell ja no hi sigui, inverteixi el 90% del seu capital en un ETF (fons indexat cotitzat), que repliqui el rendiment de totes les empreses que formen l’S&P 500 **.

InbestMe, la nova manera d’invertir

Aquest tipus de gestió, que inverteix replicant el conjunt d’un o diversos mercats, es denomina gestió passiva i és la que també defensa i aplica inbestMe. InbestMe és un gestor automatitzat de carteres d’inversió i està regulat com a agència de valors amb número 272 a la CNMV. A més, combina tecnologia i experts per gestionar tot el procés d’inversió de manera que el client no s’hagi de preocupar de res.

Com recomana Warren Buffett, inbestMe inverteix mitjançant ETFs. De fet, la seva automatització, transparència i baixos costos converteixen inbestMe en una nova manera d’invertir.

Una de les claus d’una bona rendibilitat: els costos

Saps quin important factor podem controlar al invertir? Els costos. Invertir amb costos baixos té un impacte directe en la rendibilitat final de la inversió.

Per exemple, invertint 50.000 € a 20 anys amb una comissió total del 0,77% (com podria oferir inbestMe) en comptes d’un 2,5% (com ofereixen alguns serveis tradicionals) pot suposar un estalvi potencial de 34.595 €.

InbestMe té uns costos fins a un 75% inferiors als tradicionals el que garanteix obtenir una rendibilitat neta addicional.

 Com funciona inbestMe

Podríem resumir la nostra gestió en els 7 següents passos:

1. Elaborem un pla adaptat a la teva situació i objectius

2. Invertim en fons que repliquen índexs seguint models de Premi Nobel

3. Optimitzem la teva cartera de manera contínua

4. Realitzem canvis quan és necessari

5. Gestionem les teves aportacions addicionals

6. Apliquem Optimització Fiscal Intel·ligent

7. Si canvies d’objectius canviem el teu pla

Visita la nostra pàgina de metodologia per conèixer com és el procés d’inversió amb inbestMe.

Descobreix el teu pla personalitzat a www.inbestme.com

Un inversor podrà dormir tranquil si sap que està assumint el risc que realment pot assumir. Per això inbestMe es preocupa en crear un pla d’inversió adaptat a tu.

Descobreix el teu pla personalitzat a www.inbestme.com i inverteix els teus primers 15.000 € amb un descompte del 50% en els costos de gestió.


* Font: Dalbar.

** El S&P 500 és un índex que segueix les 500 empreses més importants d’EEUU.

Comparteix aquest article:
LinkedIn
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp