Com gestionar les aportacions periòdiques en inbestMe

Un dels millors costums per a la inversió a llarg termini és la programació d’aportacions periòdiques. Recorda que realitzar aportacions periòdiques t’ajuda a:

  1. Fomentar l’estalvi. En crear l’aportació automàtica (ja sigui mensual, bimensual, trimestral…) estaràs destinant una part dels teus ingressos a la teva inversió a llarg termini, creant d’aquesta forma una bona disciplina.
  2. Reduir el risc. En invertir en diferents moments del mercat, estaràs diversificant la teva entrada en el mercat.
  3. Mantenir la cartera rebalancejada. Els nostres algorismes calculen la distribució més eficient per a les noves aportacions. Això ajuda a mantenir la cartera dins del teu perfil inversor.

Avui volem explicar amb més profunditat com gestionar les teves aportacions periòdiques des de l’àrea de client d’inbestMe. Amb la programació d’aportacions periòdiques en la teva àrea de client, no hauràs de sortir de la plataforma ni acudir al teu banc per a la seva programació. Des de la teva àrea podràs crear-la, modificar-la i eliminar-la amb uns simples passos (aportacions superiors a 250 €).

Així és com funciona

En inbestMe tenim dues funcionalitats disponibles per als nostres clients:

  • Aportacions periòdiques menors de 250 €, on el client haurà de programar l’aportació automàtica des del seu banc amb el concepte facilitat en la seva àrea de client.
  • Aportacions periòdiques majors o iguals a 250 €, el client pot triar entre:
    • Programar l’aportació des del seu banc.
    • Configurar les aportacions automàtiques al seu compte amb la periodicitat desitjada des de la seva àrea de client gràcies a la funcionalitat d’inbestMe de domiciliació.

Exemple aportacions periòdiques menors de 250 €

En cas de preferir realitzar aportacions recurrents menors de 250, hauràs d’obtenir el concepte corresponent al teu compte d’inversió a través de la teva àrea de client i després hauràs d’anar al teu banc per a programar aquesta aportació cap a inbestMe.

Per a conèixer les teves instruccions (concepte i IBAN), els passos que hauràs de seguir són:

Accedir a la teva àrea de client, dirigir-te al menú superior i seleccionar l’opció OperativaAportació periòdica.

área cliente inbestMe aportaciones periódicas

En accedir a l’aportació periòdica, s’obrirà una nova pàgina com la següent. En ella hauràs de seleccionar programar aportació periòdica.

área cliente inbestMe

Una vegada seguit els passos indicats i seleccionar un import entre 50 € i 249 €, tindràs un missatge d’advertiment per a programar l’aportació des del teu banc i les instruccions per a veure el Concepte i IBAN de la teva transferència.

área cliente inbestMe instrucciones

Exemple aportacions periòdiques majors de 250 €

Si la millor opció per a tu és la domiciliació d’aquestes aportacions per a no tenir costos o per a tenir el control des de la teva àrea de client i no del banc, els passos que hauràs de seguir són:

Accedir a la teva àrea de client, dirigir-te al menú superior i seleccionar l’opció: OperativaAportació periòdica.

área cliente inbestMe aportaciones periódicas

En accedir a la pàgina d’aportació periòdica, podràs programar una nova aportació periòdica, modificar una que ja tinguis creada o eliminar-la/cancel·lar-la.

área cliente inbestMe

Una vegada decideixis la teva opció, et portarà a la pàgina que es mostra en la imatge de més a baix. Aquí seleccionaràs el compte inbestMe en què vols programar l’aportació (ja que pots tenir diversos comptes amb diferents objectius), configuraràs el teu compte bancari amb la qual vols realitzar les aportacions, el seu import i finalment la freqüència, la qual pots personalitzar des d’1 mes fins a cada 6 mesos*.

área cliente aportaciones periódicas

I això és tot!

En 1 minut tindràs llista la teva aportació periòdica amb tots els seus beneficis. Com dèiem, aquesta és una forma més d’incentivar l’estalvi de manera simple delegant a inbestMe la gestió de tals aportacions i sense cap cost addicional.

Si ja ets client d’inbestMe accedeix aquí a la teva àrea personal i configura la teva aportació. Si encara no ets client, descobreix el teu pla personalitzat adaptat als teus objectius i perfil.

Todos los servicios - CAT

* Actualment, les aportacions periòdiques domiciliades seran de mínim 250 € i el seu càrrec s’ordena el dia 10 de cada mes. Per a aportacions menors a 250 € el client haurà de programar l’aportació periòdica des del seu banc. No dubtis a contactar amb el nostre servei d’atenció al client per a qualsevol inconvenient.

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Post comment