Fons d’inversió d’inbestMe: inverteix en els millors

Com a segur ja saps, els fons d’inversió són productes molt interessants per a començar a invertir. Les seves especials característiques fan que, encara que puguin semblar instruments dissenyats per a grans capitals, siguin també idonis per als petits inversors. Però, quins fons d’inversió té inbestMe?

Des d’inbestMe oferim una àmplia gamma de fons d’inversió adaptats a tots els perfils de risc, com els fons indexats, els fons d’inversió ISR o fins i tot els ETF.

Tant si ja ets un inversor expert com si acabes d’arribar al món de la inversió, hauries de conèixer la nostra oferta de productes financers.

Si tens algun tipus de dubte, no et preocupis. A continuació, t’expliquem per què invertir en els millors fons d’inversió a través d’inbestMe és una magnífica idea.

Per què invertir en fons d’inversió amb inbestMe?

Els fons d’inversió tenen una sèrie d’avantatges, algunes de les quals són ideals per a petits inversors. Aquestes són les més importants:

  • Favorable tractament fiscal, ja que els traspassos entre fons d’inversió estan exempts de tributació i, a més, permeten aprofitar al màxim tot el potencial del diferiment fiscal.
  • Diversificació gairebé automàtica, ja que és un instrument que inverteix en diversos tipus d’actius, de diferents sectors i àrees geogràfiques, afavorint la descorrelació en la cotització dels actius.
  • Ideal per a compondre un patrimoni a llarg termini, perquè la majoria dels fons d’inversió no tenen comissions de subscripció i, en conseqüència, permeten aportacions periòdiques sense costos associats.
  • Baixos costos, especialment els fons indexats, que tenen comissions inferiors a la resta de productes d’inversió.

Inverteix en els millors fons d’inversió d’inbestMe

Segons dades del Banc d’Espanya, al nostre país operen prop de 6.000 fons d’inversió. Entre tanta oferta, un petit inversor el té difícil (per no dir impossible) per a triar el que millor s’ajusti al seu perfil de risc.

No obstant això, aquesta selecció no té per què ser tan complicada. En inbestMe t’acostem els millors fons d’inversió, amb els costos més baixos i els que millor s’ajusten a la teva butxaca. A continuació, et detallem alguns d’ells.

Fons indexats

Els fons indexats són productes que repliquen índexs borsaris i estan instrumentalitzats a través de fons d’inversió. Així, els partícips poden aprofitar tots els avantatges de totes dues modalitats en termes de baixos costos, tractament fiscal i diversificació.

Amb inbestMe Fons Indexats podràs invertir en una cartera de fons indexats adaptada al teu perfil de risc, amb accés a classes institucionals d’iShares Class D i Vanguard i, a més, estalviar fins a un 85% en costos.

I, si ja tens fons en altres entitats, podràs traspassar-los a inbestMe sense impacte fiscal, ja sigui de capital provinent d’altres fons indexats o de qualsevol altre fons d’inversió.

Com saps, el traspàs entre fons d’inversió és gratuït.

FI CAT

Fons d’inversió ISR

Els fons d’inversió socialment responsable (ISR) són aquells que inverteixen tenint en compte, a més dels criteris financers habituals, factors de responsabilitat social i mediambiental, ja que lluiten per a aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’ONU.

En inbestMe podràs invertir en fons d’inversió socialment responsables d’Amundi, Vanguard i iShares.

La teva cartera tindrà entre un 90% i un 100% de fons ISR en funció del teu perfil inversor i import invertits. A més, està composta per fons que fan exclusió de la indústria controvertida, filtrant les millors empreses segons puntuació ESG i incloent inversió d’impacte positiu. Tot això amb molt baixos costos.

ETFs

Els fons cotitzats, més coneguts com ETF, són un producte híbrid entre les accions, ja que cotitzen en borsa, i els fons d’inversió indexats, ja que repliquen índexs borsaris.

Això sí, el tractament fiscal és com el de les accions, ja que no permeten traspassos.

Amb inbestMe ETFs podràs invertir en una cuidada selecció de fons indexats cotitzats que repliquen el rendiment dels millors índexs del món. Aquests són triats de forma cent per cent estratègica per a aconseguir el millor rendiment tant en el mitjà com en el llarg termini.

Robo advisors

Els gestors automatitzats d’inversions, més coneguts com a robo advisors, van sorgir per primera vegada l’any 2008 als Estats Units.

Al llarg d’aquesta última dècada, el seu èxit ha estat tan brutal que molts experts han començat a témer pel futur de la gestió activa.

A Espanya, encara que són relativament nous, capten cada vegada més estalvi dels ciutadans espanyols.

Aquests gestors automatitzen tota la inversió, invertint en una cuidada selecció de fons indexats, ETF i altres instruments similars.

Tan sols hauràs de respondre a un senzill test que determinarà el teu pla personalitzat, i podràs començar a invertir a través d’inbestMe des de 1.000 €.

Únicament, hauràs d’invertir mes a mes i despreocupar-te de la gestió de la teva inversió. Fàcil i còmode.

Todos los servicios - CAT

Comparteix aquest article:
LinkedIn
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Post comment