ETFs recomanats per al 2022

Triar accions rendibles en el mercat és una de les parts més complicades d’invertir. Els fons cotitzats en borsa, millor coneguts com a ETF, són aquells que proporcionen una xarxa de seguretat instantània a mesura que les inversions estan distribuïdes. En paraules simples, et dona la possibilitat d’explotar el rendiment del mercat. Si desitges invertir i estàs buscant els ETFs recomanats per al 2022, això és el que necessites saber.

Notícies del mercat de valors

Els economistes consideren que els millors ETFs del 2022 superaran al S&P 500 per un marge significatiu enguany. És necessari recordar que el S&P 500 està dominat per empreses tecnològiques que han mostrat problemes importants, la qual cosa fa que l’índex sigui vulnerable a fortes reculades.

Triar els ETFs recomanats per al 2022 no és una tasca senzilla. És per això que hem seleccionat aquells fons cotitzats en borsa el potencial de la qual a llarg termini sembla estar subestimat.

Baix estàs directrius es troben els següents ETFs:

Amundi Index MSCI Europe SRI UCITS ETF DR (C)

Aquest ETF té accés a empreses mitjanes i grans del mercat europeu. Es caracteritza per optar a aquelles empreses amb altes qualificacions de MSCI ESG. A més, incorpora elements d’exclusió a aquelles companyies amb criteris polèmics com a energia nuclear, alcohol, jocs d’atzar, armes de foc, entreteniment per a adults, etc. Limitant el pes a solament el 5%.

iShares € Corp Bond ESG UCITS ETF EUR (Dist)

L’objectiu d’aquest fons cotitzat en borsa és argumentar l’execució d’un índex creat per bons corporatius seleccionats basant-se en qüestions ambientals, socials, i de govern corporatiu.

Si us plau, considera que aquest fons només inclou bons amb els quatre nivells de qualificació més alts ESG de MSCI.

iShares EUR High Yield Corporate Bond ESG UCITS ETF EUR (Acc)

La prioritat d’aquest fons és aconseguir els resultats de l’índex de rendiment total, sense importar si la tendència és alcista o baixista. Aquest ETF és un dels ETFs recomanats per al 2022, té exposició a bons BBB establerts en euros distribuïts per emissors corporatius, excloent aquells que estan relacionats en temes controvertits.

ETFs CAT

Lyxor Green Bond (DR) UCITS ETF Hedged to EUR – Acc

L’índex Green Bond segueix els bons verds designats en euros o dòlars estatunidencs difosos per sobirans, supranacionals, bancs de desenvolupament i empreses. Són elegibles per a l’índex únicament els bons d’empreses sostenibles qualificades per Solactive.

SPDR Barclays 1-3 Year Euro Government Bond UCITS ETF

La finalitat del fons cotitzat en borsa és emular el rendiment del mercat de bons governamentals a curt termini de l’eurozona, incloent Àustria, Bèlgica, Xipre, França, Alemanya, Irlanda, Luxemburg, Malta, Països Baixos, Portugal, Eslovàquia i Eslovènia.

X Trackers MSCI Japan ESG UCITS ETF 1C

El MSCI Japan ESG està planejat per a mostrar l’acompliment d’algunes accions en empreses mitjanes i grans que operen en la borsa del Japó. És necessari que l’empresa tingui un eficient acompliment ambiental, social i de govern i una apta exposició actual i a futur al carboni per a poder ser elegible dins de l’índex matriu.

UBS Sustainable Development Bank Bonds UCITS ETF (hedged to EUR) A-acc

El que caracteritza aquest fons és que usualment inverteix en l’índex del Banc de Desenvolupament Global Multilateral Solative. El seu propòsit d’inversió principal és aconseguir el preu i rendibilitat de l’índex. Té en compte que el fons es maneja de manera passiva.

ETFs ISR

Llest per a invertir en ETFs recomanats per al 2022?

Si vols obrir un compte i així començar a invertir en els ETF recomanats del 2022, considera el següent:

Obre un compte de corretatge

És necessari obrir un compte de corretatge per a comprar i vendre fons cotitzats en borsa. El procés és senzill i el pots fer en línia. La quantitat mínima per a obrir un compte inbestMe en ETF actualment és de 5.000 €/$.

Si prefereixes que algú inverteixi per tu, pots obrir un compte amb un assessor robòtic. Els consellers automàtics estan específicament dissenyats per a desenvolupar i administrar una cartera d’inversions per una tarifa anual baixa.

Els assessors robòtics tenen la responsabilitat de triar les inversions per tu.

Selecciona ETF

Ara que ja tens el teu compte de corretatge, has de decidir quin ETF comprar. És important que tinguis en compte els ETFs recomanats per al 2022. No oblidis els següents aspectes:

  • Costos administratius
  • Comissions
  • Volum
  • Les empreses individuals en la qual inverteix el fons
  • Rendiment
  • Preus comercials

Una vegada seleccionis el fons a invertir, és moment que compris. Recorda que abans d’executar l’ordre, tens l’oportunitat de verificar tota la informació. Assegura’t que tot estigui en ordre, revisant el símbol del ETF, el tipus d’ordre, i la quantitat.

Dorm tranquil

Enhorabona, has comprat un ETF. Aquests fons cotitzats en borsa són una excel·lent opció per a aconseguir una cartera d’inversió diversificada i duradora.

Finalment, té en compte que per a executar la llista dels ETFs recomanats per al 2022 considerem el risc, la relació de despeses del fons i la quantitat que pagaràs en tarifes anualment per a adquirir el fons.

No oblidis que en comprar un ETF estàs invertint en algunes de les empreses més grans de la zona euro, amb l’únic objectiu d’obtenir beneficis a llarg termini.

Todos los servicios - CAT

Comparteix aquest article:
LinkedIn
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Post comment