L’UTILITZACIÓ D’OPCIONS APORTA UNA DIMENSIÓ COMPLEMENTÀRIA A LES NOSTRES CARTERES

Una vegada l’inversor ha après els conceptes bàsics de la inversió i, sobretot, ha après a controlar les seves emocions i a aplicar un pla sistemàtic, pot optar per iniciar-se en el món de les opcions .

És important haver incorporat una certa disciplina . Si aquest hàbit és imprescindible per tenir èxit en la compra-venda d’actius financers, és encara molt més imprescindible en el món dels derivats .

Un dels poders de les opcions és que permeten operacions “apalancades”.

Aquest “apalancament”, que pot multiplicar els nostres rendiments, al mateix temps pot multiplicar les nostres pèrdues .

Com invertir :

A Inbestme  únicament operem amb opcions dins les nostres carteres Inbestme Advanced per inversors avançats i carteres complexes. Sovint  fem servir les opcions com a complement a carteres amb un tram de retorn absolut .

Les nostres estratègies amb opcions  són complementàries a les nostres inversions de llarg plaç en accions. Per tant, quan les apliquem tindran una relació amb la nostra visió fonamentalista d’una companyia i no (només) especulativa.

Majoritàriament som venedors d’opcions, la qual cosa té avantatges. Quan comprem ho fem en contractes de llarga durada.Com les nostres carteres són eminentment de llarg termini, és a dir, poques vegades venem les companyies en què confiem, aquestes ens ajuden a cobrir parcialment les nostres carteres en moments de sobrecompra.

Les opcions són una eina complexa però molt poderosa alhora. Utilitzades especulativament i indiscriminadament i sense la formació pertinent, poden arruïnar a qualsevol.

Per contra, quan les utilitzem com a complement a les nostres posicions llarg placistes, són excel·lents oportunitats per comprar accions més econòmiques i en que hi confiem, o per generar rendes en les posicions que tenim de forma recurrent.

És bo saber que l’inversor té un camp molt extens per enriquir les seves habilitats financeres, encara que d’altra banda, cal destacar que no és necessari complicar-se amb tècniques tan avançades, per poder construir cárteres eficients.

No cal que el petit estalviador o inversor hagi d’aprendre tècniques complexes per tenir èxits amb les seves inversions: pot començar invertint en carteres eficients de ETFs.

Si vols començar a fer els teus primers passos en el món de la inversió les nostres carteres Inbestme Strategic són una excel·lent manera de començar.

Coneix el teu perfil d’inversió i comença a invertir amb nosaltres com més aviat millor. El temps és el millor aliat per a l’inversor disciplinat. Combinem òptims portafolis amb ETFs de diferents tipus d’actius i mercats. Ara pots ser un reeixit inversor i només a partir de 1.000 €.

Comparteix aquest article:
LinkedIn
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp