A la recerca de l’Alfa perduda (3)

Alfa versus Beta

Alfa no és en aquest cas una constel·lació o un planeta. S’entén per Alfa, en el món de la inversió, com l’excés de rendibilitat d’un fons, per exemple, sobre un índex de referència. Una Alfa de 3% indicaria que aquest fons obté un 3% de rendibilitat addicional. S’acostuma a mesurar l’Alfa a la mateixa vegada que la Beta.

Trobar Alfa equival a trobar rendibilitat extra per sobre del mercat.

Una guia per trobar Alfa

En un article anterior et donem una estratègia d’inversió senzilla per apostar en empreses on els hedge funds més reeixits i els ETFs que els clonen, estan invertint. En ell, descrivíem una estratègia d’inversió per seguir als grans.

On invertir, Inbestme Scope:

Un cop indicat  el camí cap a l’Alfa, només ens queda desvetllar les posicions d’aquests “clonadors”.

Les 7 posicions on totes les estratègies de clonar hedge funds estan invertint són:

AAPL: Apple

AGN: Allergan PLC

BRK B: Berkshire Hattaway

EMC: EMC Corp Mass

EQIX: Equinix Inc.

GM: General Motors

GOOGL: Alphabet

Les 13 posicions on ALFA i GURU coincideixen:

AAPL: Apple

AGN: Allergan PLC

AIG: American International GR

AMT: American Tower Corp

Bidu: Baidu INC – Spon ADR

BRK B: Berkshire Hathaway Inc Cl

CLNY: Colony Capital

DAR: Darling Ingredients

EMC: EMC Corp / MA

EQIX: Equinix Inc.

GM: General Motors CO

GOOGL: Alphabet

JPM: JP Morgan Chase & Co

Per tenir èxit en la inversió, no cal perseguir Alfa. En realitat, una molt bona estratègia d’inversió senzilla i de baix cost és construir una  cartera diversificada eficient. Seguint la nomenclatura utilitzada en aquests articles, es tractaria d’assegurar-nos la Beta de l’índex que perseguim.

Si a més, vols una personalització superior i afegir més estratègies d’inversió a la cartera, les nostres carteres personalitzades estan dissenyades per això.

Si vols veure com invertir millor, de forma senzilla i a baix cost, clica aquí.

Aquestes posicions han estat extretes pels editors de les posicions reportades pels serveis esmentats a mitjans de març del 2016. Aquestes posicions poden haver canviat en el moment de la lectura d’aquest article.
En cap cas el contingut d’aquest article ha de ser considerat com una oferta, o recomanació a comprar o vendre cap actiu, ni com a un assessorament en matèria fiscal. Inbestme utilitza informació de terceres parts que considerem fiable, però Inbestme no garanteix la total precisió d’aquesta. L’inversor ha de saber que qualsevol inversió està subjecta a una potencial pèrdua o guany. Els inversors poden experimentar a la realitat resultats diferents als que aquí es presenten: la situació de curt termini dels mercats, o el moment d’entrada poden donar resultats diferents als aquí presentats, encara que a llarg termini els mercats tenen una tendència natural alcista i tendeixen als seus retorns mitjans.

Descubrir plan de inversión

Comparteix aquest article:
LinkedIn
Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp