Pot requerir molta paciència

En el seu article setmanal en el WSJ. , Jason Zweig ens regala un interessant article : “The problems Whit a Copycat Stock Picker”.

En resum el gran articulista ens ve a dir :

-Aquest any hagués estat un mal any per algú que hagués seguit als grans inversors o hedge funds . La majoria estan en pèrdues del 5%, i alguns han perdut el 10% en els últims 3 mesos .

-Seguir a un sol d’ells pot ser molt arriscat . Ells fan grans apostes i tenen molta paciència i grans fortunes per suportar-les .

-Seguir a diversos d’ells , pot ser una alternativa i també existeixen ETFs que precisament fan això : AlphaClone Alternative Alpha i Global X Guru Index .

La seva conclusió és:

-Seleccionar accions per batre el mercat , és una tasca difícil .

-Seleccionar inversors que poden seleccionar accions per batre el mercat , és tan o més difícil .

-Seleccionar fons o ETFs que poden seleccionar inversors que al mateix temps seleccionen accions que baten el mercat , pot ser la tasca més difícil de totes .

Com invertir

En el cas de no tenir les fortunes dels grans , si decideixen seguir-los , com a mínim prenguin la suficient paciència per seguir les seves estratègies a llarg plaç .

No es perdin la seva lectura.

La gran aposta: ara el Iuan ?

La gran aposta o com vendre tot un país .

Quina rendibilitat ofereixen els fons indexats i els robo advisors

Els fons indexats i els robo advisors s’han convertit en dos dels productes més contractats entre els petits inversors, especialment els menys experimentats. La seva popularitat s’explica parcialment per les seves baixes comissions, però, sobretot, perquè aquests baixos costos no deriven en una menor rendibilitat. De fet, el rendiment dels fons indexats i els robo advisors és el principal

Pots controlar les teves emocions ?

El mercat premia l’inversor disciplinat.

Els comentaris estan tancats.