Pot requerir molta paciència

En el seu article setmanal en el WSJ. , Jason Zweig ens regala un interessant article : “The problems Whit a Copycat Stock Picker”.

En resum el gran articulista ens ve a dir :

-Aquest any hagués estat un mal any per algú que hagués seguit als grans inversors o hedge funds . La majoria estan en pèrdues del 5%, i alguns han perdut el 10% en els últims 3 mesos .

-Seguir a un sol d’ells pot ser molt arriscat . Ells fan grans apostes i tenen molta paciència i grans fortunes per suportar-les .

-Seguir a diversos d’ells , pot ser una alternativa i també existeixen ETFs que precisament fan això : AlphaClone Alternative Alpha i Global X Guru Index .

La seva conclusió és:

-Seleccionar accions per batre el mercat , és una tasca difícil .

-Seleccionar inversors que poden seleccionar accions per batre el mercat , és tan o més difícil .

-Seleccionar fons o ETFs que poden seleccionar inversors que al mateix temps seleccionen accions que baten el mercat , pot ser la tasca més difícil de totes .

Com invertir

En el cas de no tenir les fortunes dels grans , si decideixen seguir-los , com a mínim prenguin la suficient paciència per seguir les seves estratègies a llarg plaç .

No es perdin la seva lectura.

Comptes d’inversió per a menors inbestMe

Després de moltes peticions dels nostres clients, en aquest mes de gener 2022 llancem finalment els nostres comptes d’inversió per a menors d’edat amb opcions úniques en el mercat espanyol.

ETF: el bàsic

Què és un ETF?

Les claus de la inversió socialment responsable

Més volum del que sembla La inversió socialment responsable forma part de l'ecosistema financer i té un pes més rellevant del que creiem. Si bé el 2002 l'import en gestió socialment responsable amb prou feines arribava als 80 milions d'euros a Espanya, a desembre de 2015 aquest volum es va situar en gairebé 170.000 milions

Els comentaris estan tancats.