Pot requerir molta paciència

En el seu article setmanal en el WSJ. , Jason Zweig ens regala un interessant article : “The problems Whit a Copycat Stock Picker”.

En resum el gran articulista ens ve a dir :

-Aquest any hagués estat un mal any per algú que hagués seguit als grans inversors o hedge funds . La majoria estan en pèrdues del 5%, i alguns han perdut el 10% en els últims 3 mesos .

-Seguir a un sol d’ells pot ser molt arriscat . Ells fan grans apostes i tenen molta paciència i grans fortunes per suportar-les .

-Seguir a diversos d’ells , pot ser una alternativa i també existeixen ETFs que precisament fan això : AlphaClone Alternative Alpha i Global X Guru Index .

La seva conclusió és:

-Seleccionar accions per batre el mercat , és una tasca difícil .

-Seleccionar inversors que poden seleccionar accions per batre el mercat , és tan o més difícil .

-Seleccionar fons o ETFs que poden seleccionar inversors que al mateix temps seleccionen accions que baten el mercat , pot ser la tasca més difícil de totes .

Com invertir

En el cas de no tenir les fortunes dels grans , si decideixen seguir-los , com a mínim prenguin la suficient paciència per seguir les seves estratègies a llarg plaç .

No es perdin la seva lectura.

S’ha tancat una era

Després de gairebé 10 anys sense pujades, es va produir la pujada de tipus anticipada El "Federal Open Market Committee" ,va acordar finalment la anunciada decisió de pujar els tipus en 25 punts bàsics; la primera pujada en gairebé una dècada. Després de diversos errors en la comunicació de la FED, el principal objectiu, aquesta vegada,

El capital humà en el procés de distribució d’actius

El capital humà i el capital financer

A la recerca del valor: “value investing”

Comprar empreses amb alts avantatges competitius per sota del seu valor.

Els comentaris estan tancats.