Com estalviar i comprar l’iPhone 7

Com estalviar, quan i quina quantitat?

Si ets un fan d’Apple, ja hauràs calculat la data de llançament del nou iPhone. Tenint en compte que l’iPhone 5s es va presentar un 10 de setembre i el iPhone 6 un 9 de setembre, tot apunta que l’iPhone 7 es presentarà també sobre aquestes dates i que a mitjans de setembre es posarà a la venda.

Referent al preu, tenint en compte l’evolució dels preus de llançament dels models anteriors, aquest podria rondar els 800€.

Com estalviar per comprar un iphone7? Doncs bé,  ja tenim les dues variables necessàries que acompanyen els càlculs de l’estalvi:  el temps i l’import. Hem d’aconseguir 800 € en 4 mesos. És a dir 200 € al mes, o 50 € a la setmana.

Com estalviar i aconseguir diners extres?

Quan pensem en com estalviar, solem pensar en reduir despeses, ja que tendim a suposar que és difícil aconseguir ingressos extres, sobretot si un és, assalariat.

Anem a donar-te 5 idees per intentar ajudar-te a aconseguir ingressos extres, perquè en 4 mesos tinguis els diners suficients per comprar-te el nou iPhone 7:

Obre el teu armari i ven el que no necessitis. Pots utilitzar una app com la de wallapop i aconseguiràs dues coses: fer neteja i obtenir uns ingressos extres.
Si ets creatiu, pots guanyar uns diners extres fent el que t’agrada per a tercers. Avui en dia hi ha xarxes on és molt fàcil oferir els teus serveis: prova per exemple Fiverr o gigbucks.
Tens una habitació lliure? Prova a llogar-la per dies a través de plataformes com Airbnb.
Vas a la feina en cotxe? Podries compartir el teu vehicle amb tercers i repartir les despeses; avui en dia és molt senzill aconseguir diners extres amb plataformes com blablacar. I per cert, aprofita les hores que no aparques per guanyar uns diners extres llogant la teva plaça per hores amb parkfy.
Pots ensenyar el teu idioma a altres, a través de plataformes com blabelia i així guanyar uns euros extres que t’acostin al teu objectiu.

Com estalviar i rendibilitzar inversions?

Una altra forma d’aconseguir uns diners extres és invertint allà on les comissions són més baixes. Per exemple, imagina que tens invertits 20.000 € en un fons d’inversió tradicional, amb una rendibilitat esperada del 6%, però amb unes comissions i despeses globals del 2,5%, és a dir, obtenint una rendibilitat neta del 3,5%. Al cap de dos anys tindries 21.424€. Si, en canvi, has obert un compte Inbestme Strategic amb una rendibilitat esperada similar, però amb unes comissions del 0,55%, en el mateix període, hauràs acumulat 22.146 €.

Amb la màgia de l’interès compost, quasi t’arriba per obtenir el 100% de l’iPhone.

Segueix estalviant

Si ets capaç d’aconseguir aquests 200 € extres mensuals per tenir l’Iphone 7 al setembre, proposa’t continuar estalviant aquests 200 €. Si obres un compte Inbestme Strategic d’un perfil de risc mitjà / alt (perfil 6/7), amb una rendibilitat esperada d’ara el 6%, al cap de 10 anys hauràs acumulat 32.653 €. Potser tindràs suficient  per comprar-te un cotxe Apple, si l’arriben a fer.

En tots els càlculs hem obviat l’efecte dels impostos.