En primer lloc és important establir els objectius personals o familiars.

A través del temps , erudits , científics i psicòlegs , especialment S. Freud, varen descobrir que el ésser humà no era el centre de l’univers , ni tan sols es coneix a sí mateix . Freud, es referia purament als aspectes psicològics i a la descoberta de l’inconscient , però és un fet ; que sovint , no ens hem assegut a meditar en les nostres coses més bàsiques .

És molt probable que no siguem conscients de quins objectius volem per la nostra vida , i per tant, de quina manera , les nostres finances s’han d’adaptar , per aconseguir-los .

Tot i que l’inversor espera que algú li digui quin és el millor pla d’inversió , el que és cert, és , que el millor dels plans financers no té res a veure amb la situació dels mercats financers o immobiliaris , ni el que digui un expert , ni tan sols aquell amic de sempre que hi entén tant de borsa .

Els nostres objectius , somnis o desitjos poden ser diversos i amb prioritzacions diferents per cada inversor :

-La casa dels meus somnis .

-La millor educació pels nostres fills .

-Ser ric quan em jubili .

-Temps per la gent que estimo , desig , el qual Inbestme hi posa molt èmfasi .

Com invertir

A la piràmide del inversor proposàvem diferents prioritats/coneixements a tenir en compte al començar a invertir . A la base de la mateixa , situa : establir/conèixer els objectius personals o familiars .

I és que el millor pla financer , té molt a veure amb el que és més important per un mateix , pel conjunt de la família o per l’entorn, que un mateix consideri important .

Quan comencem a estalviar o invertir , un aspecte molt important és perquè invertim , o per quina finalitat invertim. La majoria de les nostres decisions financeres estan condicionades pel nostre desig de sentir-nos feliços i segurs .Però per cada persona , existeix una definició diferent del que és la felicitat i la seguretat .

A vegades pot semblar una pèrdua de temps traçar un mínim pla d’objectius .

Tot i creure que ja sabem el que volem, potser ens adonem , que en el fons del nostre ésser , hi han prioritats que desconeixem . Si afegim a tot això , que nosaltres podem tenir una idea clara del que volem , però potser els nostres éssers estimats en tenen d’altres que no coincideixen amb les nostres o tenen un ordre de prioritat diferent ; trobar un equilibri , pot ser determinant per la nostra felicitat conjunta .

Per tant , és convenient assentar-se a pensar i senyalar amb la màxima honestedat possible cap a nosaltres mateixos , el camí cap a on ens volem dirigir , identificant clarament on estem . Una vegada assolit aquest pas , podem identificar , sols o amb ajuda , com anar caminant i assolir aquest camí .

I sinó , pensem amb la infelicitat que ens pot donar esgotar-nos a treballar i estalviar , per jubilar-nos rics , si el que realment desitgem , és dedicar el temps als nostres éssers estimats.

Per estalviar i invertir d’acord amb la nostra visió de la vida, el primer pas és senzillament posar en clar, a on estàs i a on vols estar . A partir d’aquest punt, serà molt més fàcil identificar el nostre millor pla d’estalvi/inversió .

Si tens clares les teves necessitats i objectius financers, i vols començar a fer els teus primers passos en el món de la inversió, les nostres carteres Inbestme Strategic són un excel·lent punt de partida per començar a invertir, racionalitzades amb les teves prioritats.

Coneix el teu perfil d’inversió, i comença a invertir amb nosaltres quant abans millor. El temps és el millor aliat per l’inversor disciplinat. En les nostres carteres, combinem òptims portafolis amb ETFs de diferents tipus d’actius i mercats. Ara, ja pots ser un exitós inversor i tan sols a partir de 1.000 €.

Nota : les idees aquí expressades , sorgeixen d’idees sostretes del llibre : “ The one- page financial plan : a simple way to be Smart About Your Money “ Richards, Carl .

Començar a invertir

En la inversió el secret és que no hi ha secret

Què és l’interès compost i com funciona?

Què és l’interès compost? L’interès compost consisteix en l’acumulació de rendiments sobre rendiments anteriors. Per això, és el millor amic de l’inversor i permet acumular riquesa a llarg termini. Sovint, es diu que Einstein va definir una vegada l’interès compost com la vuitena meravella del món. És cert que Einstein va dir això? En realitat

El pressupost personal o familiar. Despeses Fixes.

Hem d’anotar totes les despeses, encara que siguin petites

Els comentaris estan tancats.