Fons indexats – les carteres de fons indexats de 5.000 euros

Els fons indexats s’han convertit en un dels productes financers més populars en els últims anys. Els seus baixos costos, la seva alta diversificació, la dificultat per a superar la rendibilitat del mercat i la seva oferta cada vegada major els han ajudat a obtenir un lloc de privilegi dins de la indústria financera. T’hem preparat una llista de fons indexats de menys de 5.000 euros i una de més de 5.000 euros.

Però si hi ha un factor que ha democratitzat i generalitzat l’accés als fons indexats. Aquest no és un altre que la possibilitat de realitzar petites aportacions. Gràcies a aquesta possibilitat, qualsevol inversor, per poc capital que tingui, pot invertir i anar component un important patrimoni a llarg termini.

De fet, per a molts gurus de la inversió, incloent-hi el mateix Warren Buffett, aconsella a tots els estalviadors invertir 5.000 € en un fons indexat, davant la dificultat de superar la rendibilitat del mercat. Però, on s’inverteixen en funció de la quantitat? A continuació, t’ho expliquem.

Fons indexats, què són i per què invertir en ells?

Els fons indexats són productes financers que tenen com a objectiu replicar el comportament d’un índex borsari, com el S&P 500, l’Eurostoxx, el Nikkei, el Nasdaq o l’IBEX. Per a això, compren tots els valors que componen aquest índex, i en la mateixa proporció.

Gràcies a això, els fons indexats ofereixen una alta diversificació, perquè inverteixen en un conjunt d’empreses que componen aquest índex. A més, tenen una sèrie de beneficis fiscals, ja que estan exempts de tributar pel traspàs de fons, tant si es fa amb un altre fons indexat com un altre fons convencional.

Les carteres de menys de 5.000 € de fons indexats

En la majoria de roboadvisors i carteres de fons indexats, la composició de la cartera depèn de la quantitat invertida. En el cas d’inbestMe, es combinen dos dels següents quatre fons per a realitzar la composició de les carteres de menys de 5.000 €:

FI CAT

Les carteres de més de 5.000 € de fons indexats

En el cas de les carteres de fons indexats de més de 5.000 €, s’utilitza algun dels següents 16 fons d’inversió:

En aquest cas, en el disseny d’aquesta cartera i en la selecció dels fons es busca la màxima diversificació global, l’eficiència més gran del binomi entre rendibilitat i risc i, al mateix temps, minimitzar els costos.

Els costos dels fons indexats segons la teva capital

En línies generals, els costos de les carteres de fons indexats depenen del capital invertit. A major quantitat invertida, menors seran les comissions de gestió, de dipositaria i el cost implícit mitjà de la cartera.

En el cas d’inbestMe, les carteres de fons indexats tenen els següents costos, en funció de la quantitat que s’inverteixi:

Inverteix en fons indexats amb InbestMe

Gràcies a inbestMe, podràs invertir en una cartera de Fons Indexats adaptada a tu, amb accés a classes institucionals de iShares Class D i Vanguard i, a més, estalviar fins a un 85% en costos. I si ja tens fons en altres entitats, podràs traspassar-los a inbestMe sense impacte fiscal.

Todos los servicios - CAT

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Post comment